Verkoop voor Crohn & Colitis NL

Voor mensen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, short bowel en/of darmfalen zijn de gewone alledaagse dingen niet zo vanzelfsprekend. Je komt vanzelf in een leven terecht waarin je vaak balanceert tussen hoop en vrees.

Met mijn fotoserie ‘Kracht!’ wil ik laten zien dat je ondanks je chronische ziekte, waarbij je soms echt helemaal in de put zit, er altijd een innerlijke kracht zit om door te vechten, om door te kunnen leven. In mijn geval lukt dat mede door de medische voeding, totale parenterale voeding (tpv) die ik krijg. Die letterlijk mijn levenslijn is omdat de voeding toegediend wordt via de bloedbaan. Zonder voeding ben ik een hoopje ellende, maar de voeding geeft me kracht om de dingen te doen die ik graag wil. Zoals kunst maken. Dit betekent niet dat de ziekte weg is, want die draag je overal met je mee naartoe. Dit wil ik laten zien in deze fotoserie. Dat je met kracht door kunt gaan, je weer kunt stralen, ondanks dat je nog steeds erg kwetsbaar bent.

Ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor chronische ziektes. Daarom verkoop ik mijn foto’s uit de serie ‘Kracht!’. De foto’s zijn los te koop in een oplage van vijf. De opbrengst minus de gemaakte kosten gaan naar de patiëntenvereniging Crohn & Colitis NL. Zij steunen bijvoorbeeld onderzoek naar de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, short bowel en darmfalen. Iedereen die dit wil, kan lid worden van Crohn & Colitis NL en daar informatie inwinnen, (online) bijeenkomsten bezoeken en andere mensen met dezelfde ziekte of aandoening ontmoeten.

Wil je meer weten over Crohn & Colitis NL of misschien zelf wel lid worden, klik dan hier!

Wil je alle foto’s zien die bij de fotoserie ‘Kracht!’ horen, klik dan hier!

Artikel Crohniek


 

© 2016 - 2024 Wendy Smolders - van der Meijs - Wen's Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel